- sange fra hjertet

AnnemetteHess 

SANG TIL DIT BRYLLUP

 

Efter jeg første gang sang til et bryllup - min storebrors - for over 20 år siden, har jeg gjort det til en dyd at opfylde brudeparrets inderste ønsker omkring sang i kirken.

Det er utrolig stemningsfuldt og romantisk at synge solo i kirken.

Jeg synger enten med guitarakkompagnement, a capella (uden musik) eller med pianist / organist. Alle sange er forskellige og fortjener forskelligt akkompagnement.

Hvis brudeparret har en "vores sang" er den selvfølgelig selvskrevet til denne store dag. Det er også muligt at få mig ud at synge under festen, oftest i forbindelse med en tale fra brud til gom eller omvendt.

Jeg er tit "en overraskelse" og sørger for at koordinere med organist og præst, restauration osv., så den, der har booket mig, trygt kan læne sig tilbage og nyde øjeblikket.

Jeg har her nogle forslag til sange der er gode til bryllupper, men er som sagt meget interesseret i at synge den helt specielle sang for brudeparret, så jeg er meget åben for ønsker.

Du er - News/Søs Fenger
From this moment - Shania Twain
Power of love - Celine Dion
You're still the one - Shania Twain
I will always love you - Whitney Houston
I wanna wake up with you - Boris Gardiner
Right next to the right one - Tim Christensen
Only love - Nana Mouskourri
Vårvisen - Sebastian
All of me - John Legend
How do I leave without you - LeAnn Rimes


LIDT REFERENCER

Hej Annemette. Sender dig en kærlig tanke i dag hvor det er 9 år siden, du sang så smukt på min bryllupsdag i Hejlsminde Håber du har det godt. Knus Lone

Kære Annemette, Tusind tak for dine sange ved vores bryllup i Pinsen. De passede perfekt ind til dagen og gjorde det ligeså romantisk som vi ønskede os.
Mange hilsner Søren og Lena

Kære Annemette, Tusind tak for din sang i kirken. Du har en stor og meget smuk stemme som gav den helt rigtige stemning både ved indgang og udgang i kirken. Også en stor tak til din guitarist. Jeg har aldrig før hørt guitarspil i en kirke, men din sang akkompagneret med guitarspillet var meget, meget smuk og rørende.
De kærligste hilsner fra
Heidi & Kenneth

Se flere referencer under "Folk siger" - klik her

FORSLAG: I will always love you

 

FORSLAG: From this moment

 

Vidste du, at Annemette har taget flere timer i sang og sangteknik end de fleste? Og at hendes første sanglærer hed Rigmor. Se mere - klik her.

Logon